wordpress-beheer-telos-helpdesk-support

Uitbesteden van ALLE technisch onderhoud voor WordPress websites kan bij Webwerkplaats’ nieuwste dienst:
Telos WordPress.
Voor 159,- euro ex. BTW ben je 1 jaar volledig ontzorgd!

Vanaf WordPress 5.5 worden de thema’s en de plugins (als je dat aan zet) automatisch geupdate. Maar wanneer is er een update? En als door de update een site niet meer werkt zit je met de beruchte boodschap “De site ondervindt technische problemen“. Gevolg: je komt de site niet meer in. Als je het al op tijd door krijgt! Je bezoekt jouw eigen website niet dagelijks…..
Werkt de site niet en je hebt het niet door, dan kan dat klanten kosten!
Dit is geen verhaaltje. Hetgebeurde recent nog bij de udate van WordPress naar 6.5. Daar faalde iedere site die de Modula plugin had. Je kwam jouw site niet meer in.

Maar niet updaten is een veiligheids gevaar. Dus ook geen optie.

Webwerkplaats heeft daar een oplossing voor: wij regelen alle updates aan jouw site en bewaken of hij nog werkt en veilig is en maken backups. Telos WordPress noemen we dat.

Jouw site wordt aan ons onderhouds systeem gekoppeld.

Webwerkplaats heeft een centrale site waaraan de sites die zich aangemeld hebben voor “Telos WordPress” gekoppeld zijn. In 1 oogopslag zien we alle sites! Alle updates van plugins die nodig zijn. Noodzakelijke updates aan thema’s en uiteraard WordPress zelf. Maandelijks maken we een volledige backup.

wordpress-beheer-telos-helpdesk-support
Het Managed WordPress dashboard

ALLE aangesloten WordPress websites worden gecontroleerd: hebben we de meest recente versie van plugins, thema’s, vertalingen en WordPress zelf? Zijn er veiligheidsproblemen? Langdurig in-actieve plugins of thema’s ?

In de lijsten kijken we na wat er ge-update moet / mag worden.
Daarnaast wordt er door het systeem ook aan ons een dagelijks rapport gemaild met nodige updates.

Na het updaten controleert het systeem direct of de website niet gestopt is met werken door een update. Zo ja, dan ondernemen we direct actie in overleg met jou.

Uptime bewaking WordPress sites

Om het uur worden alle sites automatisch gecontroleerd of ze nog werken. De engelse term: of ze nog “up” zijn. Men noemt dan ook wel uptime bewaking.

Sucuri Blacklist en Malware bewaking

Sucuri, het meest gerenommeerde bedrijf dat producten maakt op het gebied van veiligheid voor websites controleert jouw site op malware en kijkt of je op de blacklist staat (zoals bij Google). De resultaten zien wij direct in ons dashboard.

Backup van WordPress sites.

Indien je aangesloten bent bij “Telos WordPress” maken we maandelijks een backup. Je ontvangt maandelijks een rapportage over de gedane werkzaamheden. Wil je meer ? Vraag dan vrijblijvend onderhoud op maat aan.
Kunnen we het nog niet, dan maken we het wel…

Vragen ?

Stuur een mail of bel met 06-43919015

Webwerkplaats trekt het onderhoud aan websites naar een hoger niveau!
En we werken aan meer…