Touch-Table-Kids-32-inch kinder speeltafel

 Voor Museum Deelen had ik al eens een digitale tafel ingericht. Ik was erg onder de indruk van de mogelijkheden. De fantasie sloeg op hol….

Je komt een restaurant binnen en bij de ingang staat een informatiezuil met een touchscreen. Maak een keuze uit de menukaart en betaal vast. Het touchscreen wijst u naar de tafel voor het juiste aantal personen.

Schuif met de kinderen aan tafel bij een pannenkoekenhuis. Schuif zelf de ingrediënten in de pannenkoek die voor afgebeeld staat. U drukt op bestellen en het wordt aan de keuken doorgegeven en aan de kassa.
Nu eventjes wachten terwijl de kinderen zich vermaken met de spelletjes in uw touch tafel.

In het museum ziet u een voorwerp waar u meer over wilt weten. Ga naar de digitale tafel en zoek het object met een gedetailleerder verhaal en nog meer foto’s.

U komt de bouwmarkt in en zoekt een bepaalde maat binnendeur. Ga naar de informatiezuil en kies uit alle mogelijke maten, kleuren en uitvoering. Je ziet de prijs, of ze op voorraad zijn en de plaats in de winkel waar je ze kunt vinden. Wil je toch nog advies dan druk je op de knop “Meer informatie” en de verantwoordelijke voor die afdeling wordt opgeroepen.

In de receptie van een groot bedrijf staat een receptie touch screen zuil. U ziet de namen de bedrijven in dat gebouw en van hun afdelingen. Klik er op en de persoon die u moet hebben wordt gebeld.

Uw oog wordt getrokken door een scherm dat het mooiste horloge dat u ooit gezien heeft zelfs van binnen laat zien. Maar ook de andere merken die de juwelier voert kunt u kiezen via het touch screen.

Fictie ? Nee, al deze oplossingen zijn al gerealiseerd. Wilt u meer weten over digitale tafels of touch tafels of zuilen, klik dan hier