artikel-divi-theme project-slider

Deze Divi Project slider kan erg mooi “misbruikt” worden om 1 rij foto’s als een horizontale band op de pagina te plaatsen. Een fotostrip ? Plaats je daar meer van onder elkaar dan kijg je een fraai foto “wand” idee. Maar als het nu echt alleen foto’s moeten zijn, en dus niet een foto waar je op kunt klikken om naar de project pagina te gaan ?

Standaard is het volgende: Als je met de muis boven een plaatje komt er een + teken en (zoals in dit voorbeeld “Project name goes here” en een datum. Klik je dan op de afbeelding, dan verschijnt de project pagina. Wil je uitsluitend een fotostrip dan zal dus de link en het + teken weg moeten. Na wat googelen kun je de oplossing wel bij elkaar sprokkelen. Bespaar u de moeite ! Hier is het complete plaatje is als volgt:

In het eerste blad, “Algemeen” staat helemaal onderaan de box “Aangepaste CSS”

Vrijwel onderaan het linker admin menu ziet u de Divi > Algemeen. Helemaal onderaan deze pagina ziet u een vak waar eigen CSS code ingevuld kan worden.
Plak in deze box de CSS uit dit artikel wat u zojuist gekopieerd heeft, klik op “Save” en bekijk het resultaat op de site.